Galatasaray'a Süper Lig'den ortak çıktı!

Bir dönem Fenerbahçe, son zamanlarda ise yoğun şekilde Galatasaray'la adı anılan Fransız forvet Bafetimbi Gomis için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın imza attırmaya çok yaklaştığı hatta Cenk Ergün'le birebir görüştüğü iddia edilen Fransız forvet Bafetimbi Gomis transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Beinsports'un haberine göre; bonservisi Premier Lig kulübü Swansea'de olan Gomis için Galler ekibi Başakşehir'e teklifte bulundu.

emmanuel-adebayor-basaksehir_1nlxgv6lip176189bbcpnib9we

"ADEBAYOR'U VER, GOMİS'İ AL"

Swansea'nin yaptığı teklifte, Başakşehirli Emmanuel Aadebayor için Gomis ve 3 milyon euro önerisinde bulunduğu Başakşehir'in ise bu teklifi reddettiği belirtildi. Turuncu Mavililer'in Gomis'in yıllık ücretinden ötürü, takım dengelerinin bozmamak adına bu teklifi reddettiği ancak verilen 3 milyon euronun 5,5 milyon euro olması halinde kabul edebilecekleri öğrenildi.

31 yaşındaki Gomis bu sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giymiş ve 34 maçta 21 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

Galatasaray'a Süper Lig'den ortak çıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Transfer bafetimbi gomis adebayor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.