Galatasaray'a Lyon'dan bir transfer daha! Seferovic'in yanında Kadewere olacak

2022-2023 Süper Lig sezonu çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed'i takımdan gönderirken Haris Seferovic'i Benfica'dan 1 yıllığına kiralamıştı. Aslan İsviçreli golcünun yanına bir isi daha eklemek istiyor. Galatasaray daha önce Olympique Lyon'a kaptırdığı Tino Kadewere'yi gündemine aldı.

Galatasaray, forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed'i gönderen Galatasaray, forvet mevkisi için Haris Seferovic'i kiralamıştı. Sarı-Kırmızılılar bir isimle daha anlaşarak forvet transferini kapatmayı düşünüyor.

Galatasaray'a Lyon'dan bir transfer daha! Seferovic'in yanında Kadewere olacak

53 MAÇTA 11 GOL, 3 ASİSTLİK PERFORMANS SERGİLEDİ

All Africa'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Real Valladolid, Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki Tino Kadewere'yi transfer etmek istiyor.

Zimbabwe'li forvet an itibariyle Hollanda'da takımının kampında yeni sezona hazırlanıyor.

2020 yazında Fransız ekibi Lyon'a transfer olan Kadewere; takımıyla çıktığı 53 maçta 11 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray'a Lyon'dan bir transfer daha! Seferovic'in yanında Kadewere olacak ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Tino Kadewere Olimpik Lyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.