Galatasaray'a koronavirüs ayarı!

Koronavirüsü nedeniyle ertelenen Süper Lig için başlangıç tarihleri konuşulmaya başlanmışken, son olarak lige 12-14 Haziran tarihleri arasında start verilmesi gündemde... Virüs tedbirleri kapsamında birçok kulüp çalışmalarına evden devam ederken, bazı takımlar yeşil sahalara inmeye başladı. Şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından Galatasaray da, top başı yapmaya hazırlanıyor. Çalışmalar bu yönde sürerken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir dizi önlemler alınmaya başlandı.

Yeni tip koronavirüsü sebebiyle ertelenen liglerin tekrar başlaması için TFF yoğun mesai içeresinde. Galatasaray da takvimin resmiyet kazanmasını beklerken bir dizi tedbir almayı kararlaştırdı.

Galatasaray'a koronavirüs ayarı!

GALERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 50 gündür evinden çalışan futbolcuların, tekrardan maç kondisyonu kazanması için üç ya da dört haftalık kamp düşünülüyor. Ancak çalışmaların yeniden başlamasından önce Florya'da düzen değişecek.

Galatasaray'a koronavirüs ayarı! - Resim : 2

Sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde hafta başından itibaren yeni düzenlemeler yapılacak. Metin Oktay Tesisleri'ne girişten çıkışa kadar mümkün olan şartlar dâhilinde maksimum tedbirler alınacak. Oyuncuların otoparkta bile arabalarını park etmesi kurala bağlanacak, birer araçlık boşluk bırakılacak.

Florya'da bütün çalışanlar tesis içinde maske kullanacak. Dezenfektan stantları görünür her yere konacak. Oyuncular dâhil bütün çalışanların ateşleri günde iki defa ölçülerek kayıt tutulacak.

Biri sabah herkes gelmeden önce biri de akşam herkes çıktıktan sonra olmak üzere bütün alanlar profesyonel ekiplerce dezenfekte edilecek.

Soyunma odası da baştan dizayn edilecek. İçeriye aynı anda en fazla dört oyuncu girebilecek, bir boşluk bırakarak dolapları kullanacak. Yemekhanede de oyuncular boşluklar bırakarak masaları kullanacak.

Sarı-kırmızılılar bu önem paketini bu hafta hayata geçirerek salgınla mücadelede azami hassasiyet gösterecek.

Galatasaray'a koronavirüs ayarı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.