Galatasaray'a İlkay Gündoğan'dan yıkan haber! İspanyollar transfer için tarihi duyurdular

Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda kadrosuna katmak istediği İlkay Gündoğan'da kötü gelişmeler yaşanıyor. İspanyollar, İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a katılabileceği tarihi duyurdu.

Süper Lig'de 99 puanla liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Dursun Özbek ve kurmaylarının, yeni sezonda yine iddialı futbolculara yöneleceği ve maddi olarak tüm şartları zorlama kararı aldığı kaydedildi. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların yeni sezon için en önemli transfer hedefleri arasında Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan yer alıyordu.

TARİH 2025

İspanyol basını, Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ı istediğini ancak Barcelona'nın buna izin vermediğini yazdı.

Sabah'ın, "es.enoticias"tan derlediği habere göre; Barcelona, İlkay'ı bu sezon bırakmayacak. Ancak İlkay'ın 2025 yılında Galatasaray'a gitmesine izin verilecek.

Haberde 'İlkay'ın çocukluk kulübünde forma giymek istediği biliniyor ama bu 2025'ten önce gerçekleşmeyecek' ifadeleri kullandı.

Galatasaray'a İlkay Gündoğan'dan yıkan haber! İspanyollar transfer için tarihi duyurdular ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Galatasaray Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.