Galatasaray'a 65 milyon euroluk sol bek geliyor! Taraftarları havalara uçuracak

Angelino ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, aradığı sol beki Premier Lig'de buldu. Geçtiğimiz yaz Brighton'dan Chelsea'ye 65 milyon euro bedelle transfer olan Marc Cucurella, Galatasaray'ın gündemine geldi. Okan Buruk da İspanyol yıldızı çok istiyor.

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için yoğun bir hareketlilik başladı. Leipzig'den kiralık olarak kadroya katılan Angelino beklentileri karşılayamadı ve Ocak ayında gönderilmesi gündemde. Sarı kırmızılı takımın gündemine ise geçtiğimiz yaz Chelsea'ye 65 milyon euro bedelle imza atan Marc Cucurella geldi.

GALATASARAY'A MÜTHİŞ SOL BEK

Cimbom şimdiden sözleşme fesih görüşmelerine başladı. Sarı-kırmızılılar İspanyol sol bekin ikinci yarıdaki maaşı olan 1.15 milyon euro'yu da ödeyerek karşılıklı fesih istiyor. Angelino forma bulamadığı için ayrılmaya hazır. Leipzig'in ikna edilmesi için görüşmeler yapılıyor.

TEMAS KURULAN İSİM MARC CUCURELLA

Angelino ile yollar ayrılacak ve devre arasında da üst düzey bir sol bek alınacak. Temas kurulan ilk isim Chelsea'de bu sezon formasını kaybeden Marc Cucurella...

STOPERDE DE OYNAYABİLİYOR

Cucurella kısa boyuna rağmen stoperde de oynayabiliyor. İspanyol sol bek vatandaşı Angelino'ya göre çok daha defansif bir isim.

BURUK'UN TERCİHLERİ ARASINDA BAŞI ÇEKİYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un da tercihleri arasında başı çekiyor. 25 yaşındaki oyuncu Barcelona, Eibar, Getafe, Brighton ve Chelsea formaları giydi. Cucurella'nın piyasa değeri ise 28 milyon euro.

BU SEZON 7 MAÇTA FORMA GİYDİ

İspanyol sol bek bu sezon 7 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu mücadelelerde skor katkısı yapamadı.

(Sabah)

Galatasaray'a 65 milyon euroluk sol bek geliyor! Taraftarları havalara uçuracak ile ilgili etiketler Angelino Galatasaray Süper Lig Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.