Galatasaray'a 3 puanı getiren Muslera penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı

Penaltıyı kurtararak Galatasaray'a altın değerinde 3 puan kazandıran Muslera, maç sonunda penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı.

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçında penaltı kurtararak 3 puanı takımına kazandıran Fernando Muslera, maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmelerede bulundu.

Muslera'nın açıklamaları şöyle;

Penaltıyı kurtarma şansınız %50'dir. Kendime her zaman güvenirim bu konuda. Köşe seçer atlarsınız. Önemli bir penaltı kurtardım, keşke Fenerbahçe maçındakini de kurtarabilseydim. Penaltı atanda vücut pozisyonu önemli. ben de penaltıda doğru yeri tercih ederek kurtardım.

Hedefimiz şampiyon olmak. Bugünkü maç bizim için çok önemliydi.Dünkü sonuçlardan sonra Kasımpaşa maçını kazanmak için yemin ettik. Çıktık ve kazandık. Bu maçtan 3 puan çıkarmak istiyorduk. Maçta topa sahip olan taraf bizdik ve pozisyonu olan taraf bizdik.

Galatasaray'a 3 puanı getiren Muslera penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.