Galatasaray, Zaniolo'ya vedaya hazırlanıyor: İtalyan devine çok yakın

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Roma'dan transfer ettiği İtalyan yıldız Zaniolo'nun sarı-kırmızılı formayla serüveni çok uzun sürmeyecek. Juventus'un istediği Zaniolo'nun Galatasaray'dan ayrılığı artık çok yakın. Aynı zamanda Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da Zaniolo için ciddi bir adım atmış durumda.

Şampiyonar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren Galatasaray'da son iki karşılaşmada forma giymeyen Nicolo Zaniolo için transfer iddiaları zirve yapmıştı.

Takımdan yapılan açıklamalarda Nicolo Zaniolo'nun sakatlığı nedeniyle Zalgiris ikinci maçı ve Ljubljana ilk maçında forma giymediği belirtildi. Fakat İtalyan oyuncunun menajerinin İstanbul'a gelmesi, Zaniolo'nun takımdan ayrılacağı iddialarının artmasına neden oldu.

SERBET KALMA BEDELİNDE İNDİRİME GİDİLDİ

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde bulunan 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinde indirime gitme kararı aldı.

İtalyan devi Juventus'un kadrosuna katmak istediği Zaniolo için 30 milyon euro talep eden Galatasaray, bu parayı peşin istiyor.

Juventus ise 22 milyon Euro'luk transfer teklifini 27 milyon Euro'ya çıkardı.

Juventus ile Galatasaray arasıdnaki görüşmeler sürerken, yıldız futbolcu için Rusya'nın Zenit ve Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımları da devreye girmiş durumda.

MONCHİ, ZANİOLO'YU TEKRAR İSTİYOR

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Ortada somut adımlar olduğu ve takımın transfer listesinin üst sıralarında olduğu belirtiliyor.

Aston Villa yöneticisi Monchi, Nicolo Zaniolo'yu Inter'den Roma'ya transfer etmişti. Şimdi tekrar Zainolo'yu takımında görmek istiyene Monchi, Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray, Zaniolo'ya vedaya hazırlanıyor: İtalyan devine çok yakın ile ilgili etiketler Nicolo Zaniolo Galatasaray Transfer Juventus
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.