Galatasaray yönetiminden Kopenhag maçına dev prim kararı

Galatasaray salı günü Şampiyonlar Ligi'nde tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacak. Kopenhag deplasmanında kazanması halinde son 16 turuna adını yazdıracak olan ve UEFA'dan 12 milyon euro ekstra geliri kasasına koyma hakkı kazanacak. Sarı kırmızılı yönetim ise bu maça dev bir prim belirledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptan çıkma adına final maçında yarın Kopenhag ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Rakibini mağlup ettiği takdirde diğer maçın sonucuna bakmadan son 16 turuna yükselecek olan Galatasaray'da yönetimden rekor prim kararı çıktı.

Old Trafford'daki tarihi zafer sonrası futbolculara 150'şer bin TL prim dağıtan Galatasaray yönetimi, Kopenhag maçı için bu rakamı katladı.

Sabah'ın haberine göre Sarı-Kırmızılı idarecilerin kritik müsabaka için belirlediği rakam 300 bin TL.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde şu ana dek 31 milyon euro gelir elde eden Galatasaray, Kopenhag'ı geçip turlaması durumunda 12.4 milyon euro daha kazanacak.

Olası 3 puanda 2.8 milyon euro galibiyet primi alacak olan Galatasaray, son 16 turu bonusu olarak da 9.6 milyon euro alacak.

Galatasaray'ın böylece organizasyondan elde edeceği toplam gelir 43 milyon euro seviyesini geçecek.

Galatasaray yönetiminden Kopenhag maçına dev prim kararı ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.