Galatasaray yönetiminden Konyaspor maçı öncesi prim kararı

Galatasaray'da Konyaspor deplasmanı öncesi yönetimden prim kararı geldi. Deplasmanda 1 puan alması halinde şampiyon olacak olan Cimbom'da yönetim, ayrıca bir prime ihtiyaç olmadığına karar verdi.

Galatasaray'da şampiyonluk, futbolcuları zengin edecek.

Sarı-kırmızılı takımda yönetim, özel şampiyonluk primi belirlemedi ama yine de elde edilecek başarı karşılıksız kalmayacak.

Teknik kadro ve oyuncuların tamamının kontratlarındaki özel maddeler nedeniyle hatrı sayılı bir gelir elde edeceği öğrenildi. Yönetimin bu nedenle ayrıca bir şampiyonluk primi belirlemediği öğrenildi.

"ŞAMPİYONLUKTAN DAHA GÜZEL BİR PRİM OLAMAZ"

Başkan Dursun Özbek'in, önceki gün Florya'da gerçekleşen piknikte, "Şampiyonluktan daha güzel bir prim olamaz" dediği öğrenildi.

Ekibiyle de sohbet eden Özbek'in, "Seçimden Florya'nın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yine de sandık bu. Kaybedersek şampiyonluk da riske girer. Oyuncular etkilenir. Konya'ya kim gidecek? Kim takımın yanında olacak" diye konuştuğu öğrenildi. 

Galatasaray yönetiminden Konyaspor maçı öncesi prim kararı ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.