Galatasaray yönetiminden Kadıköy deplasmanına gidenlere jest!

20 Kasım’da oynanacak Fenerbahçe derbisine gidecek olan Galatasaray taraftarı, uzun bir aranın ardından Kadıköy’e ayak basacak olan ilk taraftarlar olmanın yanı sıra sarı-kırmızılı yönetim tarafından da ödüllendirilecek.

Kadıköy’e altı yıl sonra gidecek olan Galatasaray taraftarları, 20 Kasım Pazar günü 15:30’da Türk Telekom Arena’da toplanacak. Habertürk’ün haberine göre başkan Dursun Özbek, tıpkı Beşiktaş deplasmanında olduğu gibi taraftarların yanına giderek sağduyu çağrısında bulunacak, taraftarların stadyuma alınmasının ardından protokol tribünüe gidecek.

Galatasaray yönetimi, Kadıköy’e toplu halde gidecek olan taraftarlara 4 yıldızlı atkılar dağıtacak ve sucuk ekmek partisi verecek.

Galatasaray yönetiminden Kadıköy deplasmanına gidenlere jest! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi deplasman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.