Galatasaray yeni kalecisini transfer etti!

Galatasaray, Fernando Muslera'ya alternatif olacak kaleciyi buldu! Hürriyet'in haberine göre Fransız kaleci Cédric Carrasso Galatasaray'a transfer oldu... Peki Cédric Carrasso kimdir?

Yedek kaleci transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray Cedric Carrasso ile anlaşma sağladı. Bonservisini elinde bulunduran Fransız Cédric Carrasso Muslera'nın yedeği olacak. Cédric Carrasso kimdir? Cedric Carrasso kaç yaşında, nereli? İşte tüm soruların cevabı haberimizde...

Transfer sezonunda çok önemli takviyeler yapan Galatasaray, yedek kaleci transferini de gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılılar, Bordeaux ile yollarını ayıran Cédric Carrasso ile 2 yıllığına anlaştı. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki tecrübeli kaleci yarın sabah İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak.

Cedric Carrasco, Galatasaray'dan yıllık 600 bin euro kazanacak.

KADROYA GİREBİLECEK Mİ?

Bu transferle ilgili en çok merak edilen konu ise Carrasso'nun kulübede olup olamayacağı... Bu sezon talimatla birlikte takımlar maç kadrosunu 21 kişi olarak oluşturabiliyor. Takımlar en az 1 yerli kaleciyi 21 kişilik maç kadrosunda bulundurmak zorunda. Yani Carrasso gerek görüldüğü taktirde yeni talimatla birlikte, yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

Cedric_Carrasso_kimdir

CEDRİC CARRASSO KİMDİR?

Doğum tarihi: 30 Ara 1981
Doğduğu il: Avignon / Fransa
Yaş: 35
Boyu: 1,87 m
Uyruğu: Fransa Fransa
Mevki: Kaleci
Ayak: sağ ayak
Oynadığı takımlar: Arles, Marsilya, Crystal Palace, Guingamp, Toulouse, Bordeaux

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.