Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi!

Galatasaray'da heyecanla beklenen başkanlık seçimi başladı. Galatasaray Lisesi'nde başlayan seçimde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan yarışıyor. Yeni başkan ve yönetim kurulu, 3 yıl görev yapacak. Diğer taraftan, seçimde 8 bin 500 üye oy kullanma hakkında sahip.

Galatasaray'da seçim heyecanı yaşanıyor. Sarı kırmızılı camiada nefesler tutuldu. Sarı kırmızılıların 38. başkanı bugün yapılacak seçim sonunda belli olacak. Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı ve Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasına sahip. Oy verme işlemi saat 15:00'e kadar devam edecek.

Galatasaray'da başkanlığının son gününde ilaçlarla da olsa oy vermeye gideceğini belirten Mustafa Cengiz, 20 Ocak 2018'den beri başkanlık makamında oturuyordu. Cengiz, sağlık sorunları nedeniyle bu seçimde aday olmadı. Mustafa Cengiz, dün yaptığı açıklamada Yiğit Şardan'ı desteklediğini ifade etti.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi!

KONGRE DİVAN BAŞKANI İRFAN AKTAR OLDU

Sarı-kırmızılı kulübün 102. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Genel kurulda ilk olarak kongre divan başkanlığına İrfan Aktar seçildi. Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan'ın başkanlık yarışı vereceği kongrede, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sandık görevlilerinin onaylanması işlemine geçildi.

SANDIK NUMARALARI BELLİ OLDU

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk 2, Yiğit Şardan 8, İbrahim Özdemir ve Eşref Hamamcıoğlu 3 numaralı sandıkta oy kullanacak. Mevcut başkan Mustafa Cengiz de 9 numaralı sandıkta oy kullanacak. Burak Elmas, 7 numaralı sandıkta oy kullanacak.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi! - Resim : 2

YUSUF GÜNAY: GÜNÜN SONUNDA KAZANAN GALATASARAY OLACAK

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Olağan Seçimli Genel Kurul'un açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle toplantıya katılamadığını belirten ve kendisine bu süreçteki çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan Yusuf Günay, "3 yılın sonuna geldik. 3 yılın yorgunluğunu giderecek bir haber aldık. 3'üncü yılın sonunda UEFA, anlaşma çerçevesinde söz verdiğimiz bütün konuların yerine getirildiğini tespit etti ve bizi Finansal Fair-Play'den (FFP) çıkardı. Umuyoruz ki seçimleri kazanacak yönetim daha rekabetçi bir takım yaratabilecek. Bugün burada bir demokrasİ ortamı içerisinde 5 başkan adayı arkadaşımız, 5 ayrı renkle yarışacaklar. Günün sonunda kazanan, sarı-kırmızı renk olacak, Galatasaray olacak" diye konuştu.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi! - Resim : 3

REZAN EPÖZDEMİR: ÖNDE OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ AMA SAYGISIZLIK OLMASIN DİYE PAYLAŞMIYORUZ

Burak Elmas'ın listesinde bulunan Rezan Epözdemir, "Çok heyecanlıyız, çok çalıştık. 1 yıldır çalışıyor arkadaşlarımız. Ciddi bir tavır ve irade ortaya koyduk. Galatasaray'ın yarınları için aday olmaya karar verdik. Galatasaray'ın vicdanı Galatasaraylılardır. Galatasaraylılardan ciddi bir teveccüh görüyoruz. Önde olduğumuzu düşünüyoruz ama diğer adaylara saygısızlık olmasın diye paylaşmıyoruz. Bir tarafta 1 yıldır hazırlanan bir ekip var, diğer tarafta hazırlıksız ve son anda verilen listeler var. Galatasaray asla sahipsiz kalmaz. Bugün 5 adayın olması dahi Galatasarayın nasıl demokratik olduğunu gösterir. Bu nedenle Galatasaraylıların iftihar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray kazansın, hak eden kazansın" ifadelerini kullandı.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi! - Resim : 4

 

Galatasaray yeni başkanını seçiyor! Büyük gün geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray galatasaray başkanı galatasaray lisesi Metin Öztürk İbrahim Özdemir eşref hamamcıoğlu burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.