Galatasaray yayıncı kuruluşa boykot mu uygulayacak... GS TV yayınında flaş sözler!

Galatasaray camiası yayıncı kuruluşa boykot hazırlığında... Fenerbahçe derbisi sonra Başkan Burak Elmas'ın konuşmalarına "sansür" uygulayan beIN Sports'u eleştiren GS TV sunucusunun sözleri Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında geniş yankı buldu... "Galatasaray Başkanı'na sansür yapmaya, sözünü kesmeye hakkınız da yok, haddiniz de değil."

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Fenerbahçe derbisi sonrası yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor... GS TV, Elmas'ın yayıncı kuruluş hakkındaki sözleri sırasında yayının kesilmesine tepki gösterdi.

Gün Ortası programını sunan Serbay Şenkal, "Galatasaray Başkanı'na sansür yapmaya, sözünü kesmeye hakkınız da yok, haddiniz de değil. Hiç mi eleştiriye tahammülünüz yok, hiç mi fikirlerimizi beyan edemeyeceğiz" sözleriyle camianın tepkisini dile getirdi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar da beIN Sports'la ilgili paylaşımlarımlarıyla "boykot" sinyalleri verdi. Bugün TFF'yle bir toplantı yapacak olan Elmas'ın toplantı sonrası camiaya mesaj vermesi bekleniyor.

"ÇİMLERE KADAR ZOOM YAPMIŞLAR"

Yayıncı kuruluşun derbideki çekim açılarına da değinen Burak Elmas, “Yayıncı kuruluş bugün bizim maçta detaylı çekimler yaptı, birçok maçta görmüyoruz. Bunların devamını diliyoruz. Bugün bir yakın çekim gördüm, çimlerin arasına kadar giren bir zoom yapmışlar. Bu kadar şeffaflarsa, tüm statlarda aynı şeffaflıkta davranmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Galatasaray yayıncı kuruluşa boykot mu uygulayacak... GS TV yayınında flaş sözler! ile ilgili etiketler Galatasaray GS TV burak elmas Serbay Şenkal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.