"Galatasaray ve Fenerbahçe gerçekten küçük takımlar" /VİDEO

Erdoğan Arıkan Galatasaray ve Fenerbahçe için" küçük takımlar" ifadesini kullandı.

Dün akşam TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Artı programında sunucu Erdoğan Arıkan büyük bir gafa imza attı.

Hafta sonu oynanacak derbiyi anons etmeden önce Fenerbahçe ve Galatasaray için, ‘Gelelim bizim küçük takımlarımızın büyük heyecanına… Küçük takımlarımız diyorum çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten küçük takımlar. Ama kulüpler büyük… Büyük kulüplerin küçük takımları onlar, Avrupa’ya çıkınca fazla bir şey yapamayanlar’ ifadelerini kullanan Arıkan’ın bu sözleri sosyal medyada yayınlandı ve büyük tepki topladı.

ERDOĞAN ARIKAN KİMDİR?

Erdoğan Arıkan, 1963 Sakarya doğumlu.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne bağlı Kocaeli Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümünü bitirdi. TRT Spor'da sınav duyurularını gördükten sonra sınava giren Erdoğan Arıkan başarılı oldu ve TRT kadrosuna girdi. TRT Diyarbakır radyosunda görevine başlayan Erdoğan Arıkan ardından Ankara'ya geldi. TRT'de Stadyum, Spor Artı ve 90'dan Sonra gibi programlarda sunuculuk yaptı.

Erdoğan Arıkan ayrıca Teknik Analiz ve Yüz Yüze Futbol programlarında da moderatörlük yapmakta. Erdığan Arıkan evli ve 1 çocuk babasıdır.

Erdoğan Arıkan katıldığı bir televizyon programında Galatasaraylı olduğunu ancak Trabzonspor'un da gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu açıklamıştı.

"Galatasaray ve Fenerbahçe gerçekten küçük takımlar" /VİDEO ile ilgili etiketler Fenerbahçe galatasray erdoğan arıkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.