Galatasaray - Tuzlaspor (CANLI ANLATIM)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, evinde Tuzlaspor'u konuk ediyor. Maçta canlı anlatımı sitemizde...

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray, evinde Tuzalaspor’u konuk ediyor. Başlama saati 20:30 olan mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetiyor. Onun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Arkın Akgöl yapıyor. Sarı-kırmızılılar gruptaki ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak.

İLK 11'LER

Galatasaray: Cenk, Cavanda, Semih, Chedjou, Linnes, Hamit, de Jong, Sabri, Bruma, Josue, Eren

Tuzlaspor: Bekir, Bülent, Sadık, Arif, Volkan, Orkun, Doğan, Ozan, Tuncay, Kıvanç, Okan

CANLI ANLATIM

3' Eren, sol kanatta topla buluştu, pasını Josue'ye aktardı. Josue'den Bruma'ya gelen topu Portekizli oyuncu en sağ tarafa Hamit'e aktardı. Hamit'in karşı karşıya çaprazdan vuruşu kaleci Bekir'de kaldı.

8' Bruma sol kanattan kaleye sokuldu, son anda araya giren savunma topu kornere yolladı.

13' Josue'nn kullandığı kornerde De Jong müsait pozisyonda kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı.

16' Hamit'in pasında savunmadan seken top ceza sahası dışında Josue'nin önünde kaldı. Josue'nin vuruşu yandan dışarı gitti.

23' Yan hakemlerden Arkın Akgöl koşarken bir sakatlık yaşadı ve dördüncü hakemle yer değişecekler.

51' Josue'nin ceza sahasına havadan pasında Bruma hareketlendi, kaleci Bekir'in açıldığı pozisyonda top direğin yanından dışarı gitti.

54' Tuzlaspor etkili geldi. Sadık'ın ortasında Ozan ortada topa değemedi. Ancak arka direkte Kıvanç'ın şutunu Cenk kornere yolladı.

57' Arif'in pasında araya kaçan Ozan'ın şutunu Semih engelledi ve topu kornere yolladı.

68' Galatasaray öne geçti! Eren'in pasında sağ kanatta topla buluşan Sabri, ceza sahasına girdi. Topu rakipten söktü ve sağ ayağının dışıyla takımını öne geçirdi: 1-0.

75' Tuzlaspor beraberliği yakaladı! Arif'in pasında Sadık çok iyi sürdü topu, pasını boştaki arkadaşına çıkardı. Sabri'nin müdahalesi yeterli olmadı. Ozan önünde kalan topu ağlara yolladı ve skoru eşitledi: 1-1.

90' Okan'ın müdahalesinde Semih Kaya yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Josue ile Galatasaray bir kez daha Tuzlaspor karşısında öne geçti.

Ve maç 2-1 sona erdi

Galatasaray - Tuzlaspor (CANLI ANLATIM) ile ilgili etiketler Galatasarayi Tuzlaspor canlı anlatım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.