Galatasaray Tudor'la ilk görüşmesini yaptı!

Galatasaray'dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Jan Olde Riekerink'in yerine Karabükspor'un Hırvat hocası Igor Tudor ile görüştü.

Riekerink ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılı taraftarların da 1 numaralı gözdesi Igor Tudor için harekete geçti.

Saat 14:00'teki Yöneti Kurulu toplantısı öncesinde Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor'in şartlarını öğrenip yönetime sunmak isteyen Sportif AŞ idarecileri, Hırvat teknik adamı aradı. Hürriyet'in aldığı özel bilgiye göre Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Igor Tudor ile bizzat görüştü.

Tudor ile telefonda konuşan Galatasaraylı yönetici, Hırvat teknik adam ile masaya oturup görüşmek istediklerini iletti. Kısaca Galatasaray ilk kez bu kadar somut bir adım attı.

Tudor ise Galatasaray'ın teklifi üzerine şartlar için menajeri olan eski Beşiktaşlı futbolcu Seric ile şartları oturup beraber konuşacaklarını söyledi.

Galatasaray Tudor'la ilk görüşmesini yaptı! ile ilgili etiketler Galatasaray tudor cenk ergün
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.