Galatasaray tribünlerinde 'tekbir' kavgası!

Galatasaray - Valencia hazırlık maçının devre arasında sarı kırmızılı taraftarların yer aldığı tribünde tekbir getirilince 50 kadar Galatasaray ve Valencia taraftarı birbirine girdi.

Galatasaray - Valencia hazırlık maçının devre arasında sarı kırmızılı taraftarların yer aldığı tribünde tekbir getirilince stattan "Bu İsviçre kültürüne uygun değil." anonsu yapıldı. Bunun üzerine 50 kadar Galatasaray ve Valencia taraftarı birbirine girdi.

"BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE YAKIŞMIYOR"

Futbolarena'nın haberine göre, Galatasaraylı taraftarlar İsviçre'de tekbir getirince statta, "Bizim kültürümüze yakışmıyor. Lütfen tansiyonu düşürün." şeklinde anonsu yapıldı.

GALATASARAY İLE VALENCİA TARAFTARLARI ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Galatasaray taraftarları ile maçı izlemeye gelen 20-25 civarındaki Valencia taraftarları arasında kavga çıktı. Mücadeleyi izlemek için İsviçre'ye gelen Başkan Mustafa Cengiz ve yönetici Abdurrahim Albayrak, taraftarı yatıştırmaya çalıştı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Güvenlik güçleri olaya anında müdahalede bulundu ve Galatasaraylı taraftarların arasında bulunan Valencia taraftarlarını dışarıya alarak olayı yatıştırmaya çalıştı.

Galatasaray tribünlerinde 'tekbir' kavgası! ile ilgili etiketler Galatasaray Valencia Kavga tekbir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.