Galatasaray transferlere doymuyor!

Milan'da ter döken Nikola Kalinic'in Menajeri Tomislav Erceg, transfer görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı. Yıldız oyuncunun menajeri "Galatasaray oyuncumla ilgileniyor ancak son sözü Milan söyleyecek." dedi.

AC Milan'dan kiralık olarak gitmesi beklenen Nikola Kalinic, Galatasaray'ın gündeminde. Bu gerçeği Hırvat oyuncunun menajeri Tomislav Erceg açıkladı.

Erceg, "Galatasaray, Kalinic'le ilgileniyor. Bunu söyleyebiliriz, ancak Kalinic Milan'ın oyuncusu. Ayrıca Atletico Madrid ve Sevilla da onunla ilgileniyor. Kiralık olarak ayrılıp ayrılmayacağına, hangi teklifin daha geçerli olduğuna Milan Kulübü karar verecek" dedi.

31 MAÇTA 6 GOL ATTI

30 yaşındaki Hırvat forvet Kalinic, geçen sezon Milan'da 31 lig maçında 6 gol attı. Tecrübeli yıldız aynı zamanda 5 asist yaptı. Ancak bu rakamlar hayal kırıklığı yarattı. Bekleneni veremedi.

"GALATASARAY'IN TARİHİNİ BİLİYORUZ"

Kalinic'in menajeri Tomislav Erceg, "Sonrasında biz sözümüzü söyleyeceğiz. Elbette ki Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, tarihi başarılarla dolu bir kulüp olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Galatasaray transferlere doymuyor! ile ilgili etiketler Galatasaray nikola kalinic Tomislav Erceg
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.