Galatasaray transferde gaza bastı: 4 yıldız birden!

Feghouli transferini bitirme aşamasına getiren Galatasaray yönetimi, Fransa'dan İngiltere'ye uçtu. Sarı-kırmızılılar burada ilgilendiği 3 oyuncunun transferinde de olumlu sonuç alarak kendisini taraftarlara affettirmek istiyor. İşte gelişmeler...

Dursun Özbek Fransa’dan İstanbul’a gelirken, Cenk Ergün, 3 transfer için İngiltere’ye geçti.

Feghouli’nin, transferi için Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte Fransa’ya giden başkan Dursun Özbek, Türkiye’ye döndü. Sportif Direktör Cenk Ergün ise Fransa’dan, İngiltere’ye geçti.

hhshshshsh_1

Cenk Ergün önce Imbula için Stoke City kulübü ile masaya oturacak.

Imbula’yı kiralamayı hedefleyen Ergün daha sonra da Manchester’a geçecek. Ergün, Manchester City Kulübü ile Fernando ve Denayer’in transferini görüşecek.

jsdlfjdsfds

Fransa’da Feghouli’nin transferi için çalışmalar yapan sarı kırmızılılar, oyuncuya Belhanda ve Gomis’in sözleşme şartlarını önerdi ve yanıtını beklemeye başladı.

FEGHOULİ’YE 10 NUMARA TARİFESİ...

Galatasaray, kadrosuna katmaya çalıştığı Cezayirli futbolcu için teklif artırımına gitti. Fransa’da Feghouli’nin transferini bitirmek ve bir an önce kadroya katmak adına çalışan sarı kırmızılılar, Cezayirli oyuncu için 3.2 milyon Euro olarak geçen hafta yaptığı teklifi revize etti.

ksdfkjshfsdf_1

AYNI PARAYI ALACAK

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün’ün, ‘Evet’ yanıtı almak adına Belhanda ve Gomis’in kontrat şartlarını Cezayirli yıldıza sunduğu ortaya çıktı. Bu yıllık 3 milyon 350 bin Euro ücret anlamına geliyor.

Galatasaray transferde gaza bastı: 4 yıldız birden! ile ilgili etiketler Galatasaray Feghouli Dursun Özbek cenk ergün imbula denayer fernando
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.