Galatasaray Trabzonspor maçı canlı radyo yayını dinle

Galatasaray, alt sıralardan kurtulmak isteyen Trabzonspor'u TT Arena'da konuk ediyor. Zorlu mücadeleyi sitemizden de canlı radyo yayınını ile dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor TT Arena'da karşılaşıyor. Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki maçı Lig TV'den canlı izlemek için burayı tıklayınız. Fırat Aydınus'un yönettiği maç öncesinde sarı-kırmızılı takım 17 puanla 3. sırada, bordo-mavili ekip 7 puanla 14. sırada bulunuyor.

CANLI RADYO YAYINI

KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Cavanda, Semih, Chedjou, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Podolski, Sneijder, Eren.

Trabzonspor: Onur, Durica, Uğur, Zeki, Mustafa, Okay, Onazi, Mehmet Ekici, Bero, Castillo, N’Doye

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı radyo yayını dinle

TRABZONSPORLULAR MERTER'DE TOPLANDI

Deplasman yasağının kalkmasının ardından Galatasaray-Trabzonspor maçına gidecek olan bordo-mavili taraftarlar Merter'de toplandı. Takımlarına destek veren taraftarlar, tribünlere de Yenikapı ruhunu yansıtacaklarını söyledi.Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray – Trabzon maçına saatler kala Trabzonspor taraftarları Merter'de toplandı.

Yaklaşık 400 kişilik taraftar grubu takımlarına destek vermek için sık sık tezahüratlarda bulundu. Bazı taraftarların ise güvenlik önlemi alan polis ekiplerine su ve poğaça ikram ettiği görüldü. Trabzon'dan gelen bir taraftar, “Maç için Trabzon'dan geldik. Burada çok güzel atmosfer var. İstanbul 5 yıl aradan sonra taraftar görecek. Biz Yenikapı ruhunu her zaman yaşatıyoruz. Biz bugün İstanbul'a maçı almaya geldik” dedi.

Takım sahaya çıktı. #GSlive pic.twitter.com/jKhUhfJI83

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) 22 Ekim 2016

GALATASARAY SEZON REKORUNU KIRACAK

Bu sezon taraftarıyla kıskanılacak bir birliktelik sağlayan Galatasaray, Trabzon karşısında da kapalı gişeye oynayacak. Yönetimin biletlerde uyguladığı indirimli fiyatlar ve kampanyaların da etkisiyle TT Arena'ya akın eden taraftarlar her hafta rekor kırıyor. Arena'daki son mücadelede Antalya karşısında 40.182 seyirciye oynayan Galatasaray, sezonun rekoru kırmıştı.

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor canlı izle Canlı radyo yayını radyo dinle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.