Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan fikstür isyanı!

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçında Ankara ekiplerinden Keçiörengücü ile karşılaştı. Nefes kesen mücadelede Galatasaray rakibini 1-0'lık skorla mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan taraf 1-0'lık skorla Galatasaray oldu. Maçın ardından Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"DİĞERLERİ AVANTAJLIYDI"

"Diğer takımlar avantajlı Salı günü oynadılar. Biz Perşembe akşam oynadık, Pazar günü tekrar maçımız olduğu için kadromuzu idareli kullandık. Yine çok fazla ürettik, penaltıyı kaçırdık. 1-0 sonrası 2-0'ı yakalayabilirdik. Sonda da gerçi pozisyon net ofsayttı hakem yakalayamadı ama o gol olsa uzayacaktı. Rakibi de tebrik ediyorum burada Galatasaray'a karşı oynamak kolay değil, direnmeye çalıştılar." dedi. 

"SADECE ICARDİ YOK"

Okan Buruk açıklamalarının devamında; "1 hafta içerisinde 3 maçımız var. Bugün oyuna başlarken bunu da göz önünde bulundurdum. Pazar günü dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Sergio Oliveira antrenmana başladı. O da kadroda olacaktır. Sadece Mauro Icardi, bizimle olmayacak. Yusuf Demir hasta ama iyileşecektir. Bir tek Mauro'yu bekliyoruz. İyileşme süreci iyi gidiyor, morali de yerinde. Onu da takıma katarsak, daha iyi olacak." sözlerini sarf etti. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan fikstür isyanı! ile ilgili etiketler Galatasaray Ankara Keçiörengücü Ziraat Türkiye Kupası Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.