Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Trabzonspor maçı öncesi konuştu: Puan farkını açmak istiyoruz...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk zorlu Trabzonspor mücadelesi öncesinde iddialı konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün yine hücum hattında önemli oyunculara sahip bir takımla oynayacağız. Amacımız kazanmak ve puan farkını açmaya devam etmek" yorumunu yaptı.

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftası sezonun en kritik maçlarından birine sahne olacak, Galatasaray sahasında taraftarı önünde Trabzonspor'u konuk edecek. 11’i ligde 3’ü kupada olmak üzere son 14 resmi maçını kazanan lider Sarı-Kırmızılılar'da dev maç öncesi teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

'ÖNEMLİ OYUNCULARA SAHİP BİR TAKIM'

İddialı konuşan Buruk, "İki takım için de tek amaç maçı kazanmak olacak. Ümraniyespor maçı, bizim için sürprizdi. Bugün yine hücum hattında önemli oyunculara sahip bir takımla oynayacağız. Amacımız kazanmak ve puan farkını açmaya devam etmek" dedi. 

'KAZANMAK İÇİN...'

Tecrübeli çalıştırıcı, "Kolay maç olmayacak. Üst sıralardaki takımlarla oynadığımız maçlarda çok önemli galibiyetler aldık. Yine devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak için her şeyimizle sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Trabzonspor maçı öncesi konuştu: Puan farkını açmak istiyoruz... ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.