Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önce sert çıktı, sonra özür diledi!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Toulouse karşısında kazandıkları maçın ardından hakemle arasındaki konuşmayı anlattı.

Galatasaray, hazırlık maçında Fransız ekibi Toulouse'yi geriden gelerek 2-1 mağlup etti. 

Teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"GALATASARAY ALEYHİNDE ÇIKARTILIYOR"

Icardi hakkında konuşan Okan Buruk; "Arjantin'de magazin çok ön planda. Magazindeki haberi alıp Türkiye'de servis etmek, BBC haberiymiş gibi vermek saçma oluyor. Icardi'nin sakatlığı var. Doktorlarımızın ve bizim gözümüz kör değilse Icardi'nin sakatlığı var. Icardi'nin ne kadar karakterli, kaliteli, düzgün bir insan olduğunu her seferinde söylüyoruz. Bu tip şeyler Galatasaray aleyhinde çıkartılıyor." dedi. 

"BÖYLE TEPKİLER OLABİLİYOR"

Okan Buruk, maçta hakeme verdiği tepki hakkında ise; "Herkes faul olmadığını gördü ama faul çalınca istemedik şeyler konuşuyoruz. Burak Şeker Hoca'dan özür diledim. Sevdiğimiz insandır. Zaman zaman bu tür tepkiler verebiliyoruz. Burak Şeker Hoca da ikinci yarı daha iyi yönetti. Hazırlık maçlarında sakatlıktan korkuyoruz. Hakemlerin performansı, hazırlık maçı da olsa önemli." sözlerini sarf etti. 

 NE YAŞANMIŞTI?

Galatasaray'ın Fransız ekibi Toulouse ile Antalya kampında oynadığı hazırlık maçında sarı-kırmızılıların teknik adamı Okan Buruk, maçın hakemi Burak Şeker'e tepki gösterdi.

Toulouse'un 42. dakikada Nicolaisen ile bulduğu gol öncesi faul kararına itiraz eden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4. hakemin yanına giderek tepkisini dile getirdi.

Buruk, "Ne kininiz varmış Galatasaray'a. Hazırlık maçında bile aynısını yapıyorsunuz. Kininiz bitmedi! Burada bile pozisyon yaratmaya çalışıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

 "İLLAHLAH ETTİK!"

Tepkisini sürdüren Okan Buruk, "Ligde kaldığınız yerden burada da devam. Ligde illallah ettik, burada devam ediyorsunuz. İstemiyoruz, gelmeyin maçlarımıza." şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önce sert çıktı, sonra özür diledi! ile ilgili etiketler Galatasaray Toulouse Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.