Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Alanyaspor maçı öncesi konuştu: Kupa'da hedefimiz şampiyonluk...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'un konuğu oluyor. Zorlu eşleşme öncesi sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'un konuğu oluyor. Zorlu eşleşme öncesi sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

''BUGÜN KAZANMAK IÇIN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ''

"Rakibimizin son maçında 5-0'lık Trabzonspor galibiyeti var, sonrasında BAY geçtiler. Ne oynadıklarını bildiğimiz bir rakibimiz var. Ahmed Hassan yok forvetlerinde. Bugün kazanmak için her şeyi yapacağız."

''KUPA'DA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK''

"Dinlenmiş oyuncuları buraya getirdik. Sakatlık geçiren oyuncuları İstanbul'da bıraktık. Kupa'da hedefimiz şampiyonluk. İnşallah güzel bir maç olur."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Alanyaspor maçı öncesi konuştu: Kupa'da hedefimiz şampiyonluk... ile ilgili etiketler Alanyaspor Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.