Galatasaray taraftarından koreografi hazırlığı...

Galatasaray taraftarları bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde muhteşem bir görsel şov hazırlığında.

Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda zorlu 90 dakika mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray taraftarlarının Fenerbahçe derbisinde tribünleri tıklım tıklım doldurması bekleniyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesinde merak edilen konuların biriside tribün şovları. Sarı kırmızılı taraftarlar ultrAslan'ın Fenerbahçe derbisinde koreografi yapıp yapmayacağını merak ediyordu.

Fotomaç’ın haberine göre, Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray tribünleri dev bir koreografi yapacak. Türk Telekom Stadyumunda oynanacak derbi öncesinde Galatasaray tribünleri sarı kırmızılı takım ve Tudor'un yer aldığı koregrafi ve görsele imza atacak. Dün ve bugün Galatasaray taraftarları koreografi için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray taraftarından koreografi hazırlığı... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe türk telekom stadyumu koreografi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.