Galatasaray taraftarı transfer beklerken oyuncular bir bir ayrılıyor: İmza için İtalya'ya uçtu

Galatasaray'da orta saha transferleri beklenirken takımda mevcut olan orta saha oyuncularından Berkan Kutlu İtalya'ya transfer oldu. Kutlu, Genoa ile resmi imzayı atmak için İtalya'ya uçtu.

Galatasaray'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, İtalya'nın Genoa takımıyla resmi imzayı atmak için bu sabah saatlerinde İtalya'ya gitti.

3.5 MİLYON EURO SATIN ALMA OPSİYONU

İtalyan kulübü Genoa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Berkan Kutlu'nun opsiyonunun 3.5 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'da 84 maça çıkarken; 1 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı. Berkan'ın sarı kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

OKAN BURUK AYRILMASINI İSTEMEDİ

Daha önce Leicester City'ye transfer olan Yunus Akgün'de yaşananın bir benzeri de bu transferde yaşandı. Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Berkan Kutlu, takımda forma şansı bulamayacağını düşündüğü için takımdan ayrılma konusunda ısrarcı oldu.

Galatasaray taraftarı transfer beklerken oyuncular bir bir ayrılıyor: İmza için İtalya'ya uçtu ile ilgili etiketler Berkan Kutlu Galatasaray İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.