Galatasaray taraftarı Antalya'da takım otobüsünü yumrukladı!

Galatasaraylı taraftarlar, kötü gidişi devam eden takımları Galatasaray'ı protesto etmek için havalimanına gitti. Taraftarlar takım otobüsüne tekme ve yumruklarla saldırdı.

Galatasaray, Pazartesi oynayacağı Antalyaspor maçı için saat 13.20'de Antalya'ya geldi. Sarı kırmızılı takımı havalimanında bir grup taraftar karşıladı. Futbolcu ve yöneticileri protesto eden taraftarlar, kötü gidişata tepki gösterdi.

TAKIM OTOBÜSÜNÜ YUMRUKLADILAR

Bir taraftar 'Ey ruh neredesin. Bize eski Cim Bom'u verin' yazılı pankart açtı. Futbolcu ve yöneticiler, kendilerini bekleyen Galatasaray otobüsüne bindikten sonra taraftarlar otobüsün önünde protestolarını sürdürdü. Bu sırada uzaklaştırmak isteyen polis ile taraftarlar tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Karşılıklı yumruk ve tekmelerin atıldığı kavgayı, taraftar grubu temsilcisi Bahtiyar Muradov ve arkadaşları ayırdı. Bazı taraftarlar hareket eden otobüse yumruk ve tekmelerle saldırdı. Bu saldırganları da polis uzaklaştırdı.

"SADECE TEPKİ GÖSTERDİK"

Taraftar temsilcisi Bahtiyar Muradov, uzun aradan sonra ilk kez takımı çiçeksiz karşıladıklarını söyleyerek, "Hiçbir arkadaşımız futbolcularla fotoğraf çektirmedi. Sadece tepkimizi tezahüratlarla dile getirdik. Ancak bir anda yaşanan olaylar bizleri de üzdü" dedi.

Galatasaray taraftarı Antalya'da takım otobüsünü yumrukladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Antalya taraftar olay
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.