Galatasaray taraftarı Ali Sami Yen Sokak'tan yola çıktı! / VİDEO

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbi heyecanı tüm ülkeyi sardı. Galatasaray taraftarı Vodafone Park'a gitmek için yola çıktı.

Beşiktaş Galatasaray Süper Lig'in 14. haftasında karşı karşıya gelecek. Ligde lider durumda olan Galatasaray, son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'a konuk olacak. Her renkten taraftarlar bu büyük derbi için bekleyişe geçti.

Galatasaraylı taraftarlar Vodafone Park'ta kendisi için ayrılan bölümü doldurmak için Mecidiyeköy Ali Samiyen Sokak'tan marşlar söyleyerek yola çıktı. Sarı - kırmızılı taraftalar yürüşü sokaklarda renkli görüntüler ortaya çıkarıdı.

Galatasaray taraftarı Ali Sami Yen Sokak'tan yola çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Derbi taraftar yola çıktı vodafone park
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.