Galatasaray son Kovid-19 test sonuçlarını açıkladı!

Sarı kırmızılı futbol A takımı bugün bir kez daha Kovid-19 testine tabi tutulmuştu. Futbolcusundan teknik ekibine, idarecisinden malzemecisine kadar tüm ekibin testlerinin sonucu belli oldu. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada tüm testlerin negatif çıktığı belirtildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süredir ara verilen Süper Lig maçları bu akşam yapılacak 2 karşılaşma ile başlayacak. 

Ligin 27. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, koronavirüs terbirleri kapsamında bugün bir kez daha koronavirüs testine girdi. 

Galatasaray Kulübü yapılan testlerin sonucuyla ilgili kısa süre önce açıklama yaptı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla gerçekleştirilen ve takım oyuncuları, teknik heyet ile tüm destek ekiplerinin testinin negatif çıktığı belirtildi. 

İşte sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama...

Galatasaray son Kovid-19 test sonuçlarını açıkladı!

Galatasaray son Kovid-19 test sonuçlarını açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Test kovid-19 negatif
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.