Galatasaray sol bekini buldu! Juventus'un yıldızı listede ilk sırada

Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, bu sezon en çok aksayan pozisyon olan sol bek için çalışmalara başladı. Galatasaray'ın hedefindeki isim Juventus'un sol beki Alex Sandro.

Süper Lig'de bu sene belki de tek istenilen performansı alamadığı pozisyon olan sol beke önemli bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Juventus'un yıldız ismi Alex Sandro var.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Juventus'un sol beki Alex Sandro'yu listesine aldı.

OPSİYON KARARI BEKLENİYOR

Brezilyalı Alex Sandro'nun sözleşmesi normal şartlarda bu sezon sonunda bitiyor ancak anlaşmada yer alan maddeden dolayı bir yıllık uzatma opsiyonu otomatik olarak devreye girdi. Haberde bir yıllık opsiyon maddesi konusunda Torino temsilcisinin Juan Cuadrado örneğinde olduğu gibi bir orta yol bulunabileceği ifade edildi.

32 yaşındaki Alex Sandro 8 yıldır forma giydiği Juventus'ta 309 maça çıkarken 15 gol, 33 asistlik bir performans sergiledi.

Galatasaray sol bekini buldu! Juventus'un yıldızı listede ilk sırada ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Juventus
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.