Galatasaray, sol bek bölgesine Ballo-Toure'yi transfer etmeyi düşünüyor

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonuna devam ediyor. Birçok transferle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, yeni bir harekat için düğmeye bastı. Sol bek arayışlarını sürdüren Cimbom, Fode Ballo-Toure konusunda bir hayli ısrarcı...Yönetim yıldız oyuncu için Milan ile yeni bir görüşme yapacak.

Teknik ekibin sol bek istemesi üzerine rotasını İtalya'ya çeviren Galatasaray, Serie A ekiplerinden Milan'ın formasını giyen Fode Ballo-Toure'yi bir an önce kadrosuna katmak istiyor.

ORTA YOL BULUNAMADI

İlk etapta Çizme temsilcisi 25 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro talep ederken, sarı-kırmızılılar ise maliyeti yarı yarıya düşürmeyi hedefliyordu. Fanatik'te yer alan habere göre; fakat yapılan görüşmelerde bir türlü orta yol bulunamadı.

OPSİYON BEKLENİYOR

Hâl böyle olunca Aslan da kiralık formülüne dönmek zorunda kaldı. Oyuncunun da Galatasaray'a gelmek istemesi nedeniyle transferin kısa bir süre içerisinde bitme ihtimalinin olduğu öğrenildi. Fakat Senegalli savunmacının sözleşmesinde satın alma opsiyonunun olması beklenmiyor.

Galatasaray, sol bek bölgesine Ballo-Toure'yi transfer etmeyi düşünüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Serie A Milan Fode Ballo-Toure
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.