Galatasaray Sivasspor deplasmanında hem maçı hem Muslera'yı kaybetti

Süper Lig'de dört maçtır galibiyete hasret kalan Galatasaray zorlu Sivasspor deplasmanında mağlup... Son 2 maçını gol yemeden kazanan Yiğido, Sarı-Kırmızılılar'ı tek golle devirdi. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve grubunu lider tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, çıkışa geçmek istiyordu. Cim Bom'da kaleci Muslera dizinden sakalandı.

1-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
11. dakikada Henrique, Kerem’in pasında ceza sahası sağ çaprazdan kaleyi hedef aldı. Top az farkla dışarı çıktı.
5. dakikada korner atışında ceza sahası içerisinde topla buluşan Fajr topu kaleye göndermek istedi. Muslera topu çıkartmayı başardı.
29. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Feghouli, sert bir şutla kaleyi hedef aldı. Kaleci Ali Şaşal topu çıkartarak kalesindeki tehlikeyi önledi.
31. dakikada Kerem ceza sahası dışından kullandığı uzun şutunda Ali Şaşal topu kontrol etmeyi başardı.
33. dakikada Gradel ceza sahası içerisine sürdüğü topla sağ çaprazdan kaleyi hedef aldı. Top kaleci Muslera'da kaldı.

50. dakikada rakipleri geçip topla ceza sahası içerisine giren Gradel, kaleyi hedef alsa da top auta çıktı.
55. dakikada ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Diagne'nini vuruşunda top kaleci Ali Şaşal'da kaldı.
64. dakikada Feghouli sağ kanattan kazandığı topu kaleye göndermek istedi, kaleci Ali Şaşal topu kontrol etmeyi başardı.
73. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Kerem, sert şutu ile kaleyi hedef aldı. Kaleci Muslera topu çıkarmayı başardı.
76. dakikada Erdoğan’ın ceza sahası dışından kullandığı sert ve uzun şutta Muslera topu çıkardı.
80. dakikada Yatabare’nin pasında sağ çaprazda bulunan Fajr, topu ağlarla buluşturdu. Yerde olan kaleci Muslera çaresiz kaldı. 1-0

 

Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetti.

Sivasspor 80'da Fayçal Fajr'nin attığı golle maçı 1-0 kazanmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve grubunu lider tamamlayan Galatasaray, ligde 5 maçtır kazanamıyor. Sarı-Kırmızılılar son 5 lig maçında 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayarak sadece 3 puan alabildi.

Sivasspor ise son 3 maçını kazanırken kalesinde gol görmedi. Süper Lig'de oynadığı maçlarda 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 beraberlik yaşayan Yiğido 22 puana sahip.

Galatasaray ise 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı.

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Goutas, Camara, Ziya, Cofie, Fajr, Kerem Kesgin, Pedro Henrique, Max Gradel, "Çalımbay" Yatabare

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne

CİCALDAU SÜRPRİZİ, MARCAO YOK

Galatasaray'da koronavirüs testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau'nun Sivasspor maçında forma giymesi beklenmiyordu ancak Rumen yıldız ilk 11'de sahada... Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey de maçın kadrosunda yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçında kasığında hissettiği ağrı sonrası tedavisine başlanan Marcao ise Sivas'a götürüldü. Sambacını yerine Luyindama ilk 11'de...

SÜPER LİG'DE 31. RANDEVU

Galatasaray ile Sivasspor, Süper Lig'de 31. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 30 maçtan 19'unu sarı-kırmızılılar, 5'ini kırmızı-beyazlılar kazandı, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 66 golüne, Sivasspor 39 golle yanıt verdi.

Sivas'taki maçlar...

Rekabette Sivas'ta yapılan 15 lig maçında taraftar beşer galibiyet alırken, 5 karşılaşma da berabere bitti.

Sivasspor, rekabetteki maçlarda evinde 25 gol attı, kalesinde 29 gole engel olamadı.

Kırmızı-beyazlılar, ligde Galatasaray karşısındaki 5 galibiyetini de sahasında aldı.

Galatasaray Sivasspor deplasmanında hem maçı hem Muslera'yı kaybetti ile ilgili etiketler Sivasspor Galatasaray Fatih Terim Fernando Muslera Rıza Çalımbay Fayçal Fajr
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.