Galatasaray, Serie A ekiplerinden Udinese'nin Sacha Boey teklifini geri çevirdi

Galatasaray'da son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey'un talipleri artıyor. 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu için İtalya Serie A ekibi Udinese sarı-kırmızılı takıma resmi teklif yaptı. Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Udinese'nin Sacha Boey için yaptığı 4.5 milyon Euro'luk resmi teklifi reddetti. 21 yaşındaki futbolcuyla Hellas Verona, Monza ve Southampton da ilgileniyor.

Udinese Sacha Boey için 4.5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı ancak sarı-kırmızılı takım geri çevirdi. Fanatik'te yer alan habere göre; 21 yaşındaki futbolcuyla Hellas Verona, Monza ve Southampton da ilgileniyor. Sacha Boey ile ilgili çıkan transfer söylentilerine Teknik Direktör Okan Buruk cevap verdi. Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Buruk, Boey'i satmayacaklarını ifade etti.

Buruk "Sacha Boey bizimle devam edecek; performans olarak takımın en iyilerinden biriydi. Mertens'in performansından mutluyuz. Şu anda belki %60'ında; %100'ünü yakaladığımızda bizim için çok daha önemli bir oyuncu olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Serie A ekiplerinden Udinese'nin Sacha Boey teklifini geri çevirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Süper Lig udinese Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.