Galatasaray, Sergio Oliveira'yı KAP'a bildirdi

Marcos Do Nascimento Teixeira'nın Sevilla'ya transferi için görüşmelerin yapıldığını açıklayan Galatasaray Spor Kulübü, Sergio Oliveira’nın transferi için Porto ile resmi temaslara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.

Galatasaray, Sergio Oliveira’nın transferi için futbolcu ve kulübü Porto ile resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan bir açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira'nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Futebol Clube do Porto ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

 

 

Galatasaray, Sergio Oliveira'yı KAP'a bildirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer KAP Sergio Oliveira Proto Kamuyu Aydınlatma Platformu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.