Galatasaray, Seferovic transferinde mutlu sona çok yakın! Aslan olması an meselesi

Sarı-Kırmızılılar, Haris Seferovic transferinde artık mutlu sona çok yakın. Galatasaray Yönetimi'nin hem oyuncu hem de kulüp cephesinde birçok pürüzü ortadan kaldırdığı ve görüşmelerin somut bir zemine oturduğu belirtildi.

Yeni sezon öncesi Gomis, Diagne ve Mohamed'den oluşan forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Haris Seferovic transferinde mutlu sona çok yakın. Şu ana kadar Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira isimlerini kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, öncelikli olarak orta saha, stoper ve golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

HARIS SEFEROVIC KISA ZAMANDA ASLAN OLABİLİR

Haris Seferovic'in bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta Galatasaray kadrosuna katılma ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade ediliyor.

MOSTAFA MOHAMED'E GELEN TEKLİFLERDEĞERLENDİRİLİYOR

Kulübün diğer taraftan Mostafa Mohamed'e gelen teklifleri değerlendirdiği ve 10 milyon Euro'nun üzerinde bir satış yapılabileceği kaydedildi.

İSVİÇRELİ GOLCÜNÜN GALATASARAY'A MALİYETİ 3.5 MİLYON EURO CİVARINDA

Fanatik'in verdiği habere göre Galatasaray'ın Seferovic için gözden çıkardığı rakam ise kiralama ve satın alma opsiyon bedeli de dahil olmak üzere 3.5 milyon Euro civarında.

Galatasaray, Seferovic transferinde mutlu sona çok yakın! Aslan olması an meselesi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Galatasaray Yönetimi Haris Seferovic
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.