İlk randevu Galatasaray'ın!

UEFA Gençler Ligi'nde Galatasaray ile Schalke karşı karşıya geldi. Galatasaray, grupta daha önce maçlarda Lokomotiv Moskova'ya 1-0 kaybederken, Porto ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımın gençleri, Schalke karşısında ise farka gitti.

Galatasaray ile Schalke arasında oynanan UEFA Gençler Ligi maçında sarı kırmızılı takımda Atalay Babacan attığı goller ve performansıyla göz doldurdu. Galatasaray maçın ilk yarısını 44. dakikada Atalay Babacan'ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan sarı kırmızılı takımda 69. dakikada sahneye yine Atalay Babacan çıktı ve skoru 2-0 yaptı. 83. dakikada Mutlu Doğan farkı 3'e çıkaran golü kaydederken, Galatasaray sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray böylelikle grupta ilk galibiyetini Schalke karşısında alarak puanını 4'e çıkardı. Grupta oynanan diğer maçta Lokomotiv Moskova ise Porto'yu 2-1 mağlup etti ve 7 puanla lider durumda yer alıyor.

 

ATALAY BABACAN KIMDIR?

2000 doğumlu olan Atalay Babacan, 2013 yılında Galatasaray Fatih Terim'in isteğiyle Denizlispor'dan transfer edildi. U17 Milli Takımı'nda gösterdiği performansın ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Atalay, 10 numara pozisyonunda oynuyor. Galatasaray forması altında U19 ve U21'de oynayan genç yıldız toplamda 26 maçta oynarken rakip filerere 9 gol bırakmayı başardı.

İlk randevu Galatasaray'ın! ile ilgili etiketler Galatasaray schalke Genç takım atalay babacan
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.