Galatasaray santrfor transferi için gemileri yaktı! Ya Icardı olacak ya Belotti

Süper Toto Süper Lig'de 3 maç sonucunda 6 puan elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılarda öncelik golcü ve sol bek takviyesi yapmayı yapmak. Transferde ismi öne çıkan isimlerse Mauro Icardi, Andrea Belotti ve Fode Ballo-Toure...

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılıların ilk hedefi, hücum hattını güçlendirmek.

FORVETTE İLK HEDEF İKİ YILDIZ İSİM

Yönetim, öncelikli olarak Icardi veya Belotti'den birini kadroya katmayı planlıyor.Galatasaray, Mauro Icardi'nin Paris Saint Germain'den aldığı maaşın yarısını ödeyerek transferi tamamlamak istiyor.

Forvet transferinde bir diğer seçenek olan Andrea Belotti'nin önceliği ise Roma. 28 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübüne transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda anlaşma zemini aranacak.

Yönetim, iki oyuncudan birini renklerine bağlamayı amaçlıyor.

SOL BEK İÇİN ÖNE ÇIKAN ADAY BALLO-TOURE

Galatasaray'ın sol bek arayışı da devam ediyor.

Bu bölgede öne çıkan isim, Fode Ballo-Toure...

Senegalli futbolcunun kiralanması için önümüzdeki günlerde Milan kulübüyle temasa geçilecek.

Galatasaray santrfor transferi için gemileri yaktı! Ya Icardı olacak ya Belotti ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Mauro Icardi Andrea Belotti Fode Ballo-Toure
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.