Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Tek rakipleri City

Şampiyonlar Ligi'nde 3 hafta sonunda 1'er galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik alıp 4 puan toplayan Galatasaray, oynadığı futbolla taraftarının kalbini kazanmayı başardı. Sarı kırmızılı takım, Manchester City'nin (18) ardından Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 3 hafta en çok net gol pozisyonu üreten takım oldu. Galatasaray 14 net gol pozisyonu üretti.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftayı geride bırakan Galatasaray, ManU deplasmanındaki zaferden sonra Bayern Münih'i elinden kaçırdı. Sahasında ağırladığı Alman devini 70 dakika boyunca kendi sahasına hapseden Cimbom, önemli bir istatistiğe imza attı.

GALATASARAY'IN TEK RAKİBİ CİTY

Şampiyonlar Ligi'nde 3 hafta sonucunda en fazla net gol pozisyonu yaratan takım 18 kez ile Manchester City oldu. İngiliz devini 14 net gol pozisyonu ile sarı-kırmızılı takım takip ediyor.

Almanya'dan Bayern Münih ve Hollanda'dan Feyenoord (12), İtalya'dan Inter (11) listede sarı-kırmızılı takımın gerisinde kaldı. 

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Tek rakipleri City ile ilgili etiketler Galatasaray Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.