Galatasaray-PSV maçının hakemi ve Sarı-Kırmızılılar'ın tur atlaması halindeki rakibi belli oldu

Galatasaray'ın 2. eleme turunda Hollanda ekibi PSV'yi geçmesi halinde Lig Yolu'ndan katılacağı UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi, gerçekleşti. Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olmak üzere ikiye ayrılan UEFA Avrupa Ligi çekilişi ise TSİ 14.00'te başlayacak.

Galatasaray, PSV'yi elemesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İskoçya'nın Celtic takımı ile Danimarka'nın Midtjylland takımı arasındaki eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

Galatasaray, PSV'yi elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda İskoçya'dan St. Johnstone ile karşılaşacak.

Cim Bom, Hollanda'nın köklü kulübüyle ilk maçı 21 Temmuz Çarşamba günü Eindhoven'daki Phillips Arena'da oynayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro José Hernández Hernández yönetecek. Sarı-Kırmızılılar'ın 28 Temmuz Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı rövanş maçının hakemi de açıklandı. Saat 21.00'da başlayacak kritik randevuda İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio yapacak.

Üçüncü eleme turu maçları, Şampiyonlar Ligi'nde 3-4 Ağustos ve 10 Ağustos, Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi'nde ise 5 ve 12 Ağustos'ta oynanacak.

 TRABZONSPOR İLE SİVASSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Molde - Servette eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sivasspor ise Moldova ekibi Petrocub'ı geçmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Batumi-BATE Borisov eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

 

 

 

Galatasaray-PSV maçının hakemi ve Sarı-Kırmızılılar'ın tur atlaması halindeki rakibi belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim psv UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.