Galatasaray Podolski'yi Vissel Kobe'ye sattı! İşte detaylar

Galatasaray'da Podolski'nin transferi için artık imza aşamasına gelindi. Alman yıldız 1 Haziran'dan itibaren Vissel Kobe'de!

Lukas Podolski artık Galatasaray ayrılığı için gün sayıyor! Alman yıldızın menajeri Japon ekibi Vissel Kobe ile anlaşırken Galatasaray yönetimi de 2,7 milyon euro'luk bonservis bedelini kabul etti.

Hürriyet'in haberine göre; Podolski'nin menajeri Nassim Touihri, bugün yıldız futbolcu ile birlikte sürpriz şekilde TT Arena'ya gitti. Menajer Touihri, Podolski'nin transferindeki son detaylar için Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile görüştü.

Podolski için Galatasaray, Vissel Kobe'den 2.7 milyon euro bonservis bedeli alacak. Alman yıldız ise Japon kulübü ile yıllık 5 milyon euro karşılığında uzlaşmaya vardı.

Galatasaray Podolski'yi Vissel Kobe'ye sattı! İşte detaylar

Galatasaray Podolski'yi Vissel Kobe'ye sattı! İşte detaylar ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Podolski vissel kobe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.