Galatasaray, Pasquale Sensibile ile yolları resmen ayırdı

Galatasaray'ın Şubat 2022'de sportif direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Pasquale Sensibile ile yollar resmen ayrıldı.

Galatasaray'da eski başkan Burak Elmas döneminde sportif direktörlük görevine getirilen Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı.

Elmas'ın başkanlık sürecinde sözleşme imzalanan İtalyan futbol adamı mukavelesindeki özel madde sebebiyle sarı-kırmızılı kulüpten resmen ayrıldı.

'BURAK ELMAS GİDERSE...'

Pasquale Sensibile ile imzalanan sözleşmede 'Burak Elmas giderse yollar ayrılır' maddesi yürürlüğe girdi. G.Saray'da başkan Dursun Özbek'in göreve başlamasıyla Pasquale Sensibile ile yollar resmen ayrıldı. Aslan, Sensibile'ye herhangi bir tazminat ödemeyecek.

Galatasaray, Pasquale Sensibile ile yolları resmen ayırdı ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas Pasquale Sensibile
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.