Galatasaray Olağanüstü Divan Kurulu'ndan seçimin yapılması için tavsiye kararı

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı’nda, başkan Burak Elmas ve yönetim kurulunun 21-28 Mayıs tarihlerinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmesi için tavsiye kararı almak adına divan üyelerine bir oylama sunuldu. Oylama sonucunda, mevcut yönetimin seçimli genel kurula gitmesi yönünde oy birliğiyle tavsiye kararı alındı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşen Galatasaray Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı'nda üyelerden Hayri Kozak, divan kurulunun seçim tavsiyesi alması konusunda öneride bulundu.

TAVSİYE KARARI

Bunun üzerine toplantıda tavsiye kararı alabilmek için yeterli çoğunluğun bulunmadığını söyleyen Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, "Alacağımız tavsiye kararının hiçbir bağlayıcılığı yok ama şeklen bir oylama yapıp, buradan güçlü bir şekilde bu tavsiyenin çıkıp çıkmadığını görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

OYLAMA YAPILDI

Sonrasında yönetim kuruluna 21-28 Mayıs tarihlerinde olağanüstü seçimli genel kurul düzenlemesi için tavsiyesi verilmesi amacıyla oylama yapıldı. Yaklaşık 300 divan kurulu üyesinin katıldığı oylamada, oy birliği ile sarı-kırmızılı kulübün olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi tavsiyesi kararı alındı.

Galatasaray Olağanüstü Divan Kurulu'ndan seçimin yapılması için tavsiye kararı ile ilgili etiketler Galatasaray divan kurulu tavsiye kararı burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.