Galatasaray Nef'in yeni başantrenörü Zvezdan Mitrovic oldu

Galatasaray Nef, Karadağlı Başantrenör Zvezdan Mitrovic ile anlaştığını açıkladı. 53 yaşındaki başantrenör kariyerinde daha önce; Khimki Yuzny, Krivbasbasket-Lux Krivyi Rog, Budivelnyk Kviv, Khimik-OPZ Yuzny, Azovmash Mariupol ve ASVEL takımlarında görev aldı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Andreas Pistiolis ile yolların ayrılmasının ardından yeni antrenörünü buldu.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Başantrenör Zvezdan Mitrovic ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Mitrovic ile 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarını kapsayan anlaşmaya imza atıldığı ifade edildi.

Mitrovic son olarak Fransa ekibi Monaco'yu çalıştırdı. Karadağlı antrenör, 2020-2021 sezonunda Monaco ile Eurocup'ı kazandı.

Galatasaray Nef'in yeni başantrenörü Zvezdan Mitrovic oldu

 

Galatasaray Nef'in yeni başantrenörü Zvezdan Mitrovic oldu ile ilgili etiketler Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.