Galatasaray NEF, Aliağa Petkim deplasmanında farklı kazandı

Galatasaray NEF, yeni sezondaki ilk 4 resmi maçının 3'ünü kazandı... Geçen sezon küme düşme tehlikesi yaşayan ve bu sonuçları unutturmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, ligin 3. haftasında Aliağa Petkim'i deplasmanda rahat geçti. İzmir ekibi ise lige 3'te 0'la başladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Aliağa Petkim'e konuk olan Galatasaray NEF, İzmir deplasmanında 14 sayı farkla kazandı: 81-95. Başantrenör Ekrem Memnun yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, 2. galibiyetini aldı.

Hafta içi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Çekler'in Nymbruk takımını ağırlayan ve Sinan Erdem'de 101-85 kazanarak ilk Avrupa sınavını geçen Cim Bom, ligde de yüksek skorla kazanmaya devam etti.

İlk yarıda rakip potaya 53 sayı gönderen ve maç boyuncu çift haneli farkları koruyan G.Saray NEF'te Amerikalı uzun forvet Kerry Blackshear ile geçen sezon TOFAŞ'ta oynayan Amerikalı kısa forvet DeVaughn Akoon-Purcell 20'şer sayı üretti.

Sezona Büyükçekmece'yi 87-95 mağlup ederek başlayan Sarı-Kırmızılılar geçen hafta uzayan maçta evinde Darüşşafaka'ya yenilmişti. Cim Bom 4. haftada Bahçeşehir Koleji'yle seyircisi önünde karşılaşacak.

 

Aliağa Petkim ise bu yenilgiyle 3'te 0 yapmış oldu. İzmir ekibi açılış maçında Pınar Karşıyaka, geçen haftada Fenerbahçe Beko yenilgisi yaşamıştı. 

Galatasaray NEF, Aliağa Petkim deplasmanında farklı kazandı ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Galatasaray NEF Aliağa Petkim DeVaughn Akoon-Purcell Kerry Blackshear
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.