Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in tapusunu aldı

Galatasaray Kulübü, Mısırlı golcü Mustafa Muhammed ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. Geçen sezon devre arasında transfer edilen ve satın alma opsiyonu Sarı-Kırmızılı kulüpte olan 24 yaşındaki golcü 2025 yılına kadar Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında scout ekibinin raporu doğrultusunda Mısır'ın Zamalek takımında transfer ettiği Mostafa Mohamed'in bonservisi alındı.

Sarı-Kırmızılılar 24 yaşındaki santrforu satın alma opsiyonula 1 yıllığına kiralamıştı. Mohamed için 4 milyon dolarlık opsiyonu kullanan Galatasaray yönetimi, futbolcusuna 2025 yılına kadar imza attırdığını açıkladı.

Galatasaray kariyerine hızlı bir giriş yapan Mohamed, bu sezon beklentileri karşılayamasa da Süper Lig'de çıktığı 17 maçta 5 gol attı. Mısırlı, 11 Avrupa kupası maçında ise gol sevinci yaşayamadı.

Ayrıntılar geliyor...

 

YILLIK ÜCRETİ 900 BİN DOLAR

Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ve Zamalek Sporting Club arasında 2020/2021 kış transfer döneminde yapılan transfer sözleşmesinde profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın kesin transferi için Şirketimiz lehine düzenlenen satın alma opsiyonu, sözleşmede öngörülen bildirimin Zamalek Sporting Club'a yapılmasıyla kullanılmıştır. Bu doğrultuda, anılan sözleşme gereğince Şirketimiz tarafından Zamalek Sporting Club'a 1 Temmuz 2022 tarihinde 4.000.000 Dolar tutarında transfer ücreti ödenecektir.

Bunun yanı sıra, profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla ile Şirketimiz arasında 2020/2021 kış transfer döneminde imzalanmış olan protokol uyarınca, Şirketimiz ve profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla arasında 2022/2023 sezonu için 900.000 Dolar, 2023/2024 sezonu için 1.000.000 Dolar ve 2024/2025 sezonu için 1.200.000 Dolar tutarında sabit ücret karşılığında üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Taraflar arasında yürürlükte olan mevcut sözleşme ise, 2021/2022 sezonu sonuna kadar aynı şartlarda devam edecektir.”

Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in tapusunu aldı

"ŞAMPİYONLUKLAR YAŞATMAK İSTİYORUZ" 

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Öncelikle teşekkür ederim. Ben çok mutluyum, büyük bir mutluluk yaşıyorum. Buraya geldiğimden beri gerçekten evim gibi hissediyorum. Burada böyle bir sıcaklık var. Galatasaray gibi büyük bir takıma imza attığım için çok mutluyum. İnşallah uzun yıllar bu takıma hizmet edeceğim. Taraftarımıza gerçekten güzel bir şeyler sunmak istiyoruz. Şampiyonluklar yaşatmak istiyoruz. Onun için ben buradan herkese söz veriyorum. Elimden ne geliyorsa en iyisini vereceğim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in tapusunu aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.