Galatasaray maçı öncesi Ruslardan dikkat çeken açıklama!

Euroleauge'de bu akşam Galatasaray Odeobank, deplasmanda Rus ekibi UNICS Kazan ile karşılacak. Dün akşam saatlerinde Rus Büyükelçi Andrey Karlov'a yapılan saldırının ardından UNICS Kazan başkanı Evgeny Bogachev maç öncesi dikkat çeken bir açıklama yaptı..

Galatasaray Odeabank, Rusya deplasmanında Sarı-kırmızılı ekip, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında bu akşam Rus ekibi UNICS Kazan'la deplasmanda karşılaşacak.

Basketdergisi'nin haberine göre, THY Euroleague'de Galatasaray Odeabank'ı sahasında ağırlayacak olan Unics Kazan'dan açıklama geldi.

201220161046206237360_3.jpg

Dikkat çeken açıklama

Ankara'da Rus Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi sonrası gözler Rusya'daki maça çevrildi. bu akşam Galatasaray'ı konuk edecek olan Unics'te başkan Evgeny Bogachev, 'Maçta güvenlik önlemlerini artıracağız. Daha çok güvenlik gücü maçta görev yapacak. Ancak eminim ki taraftarlarımız provakasyona gelmeyecektir. Pilotlarımız yaşamını yitirdiğinde yine Türklerle karşılaşmıştık ve her şey yolunda gitmişti. Yine aynı şekilde geçecektir ancak yine de önlemeri arttıracağız' dedi.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında bu akşam Rusya temsilcisi UNICS Kazan'a konuk olacak. THY Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yaparak ilk 5 maçını kaybeden sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 7 maçta 4 galibiyet alırken, UNICS Kazan deplasmanında da kazanmaya çalışacak. Toplam 16 takımın mücadele ettiği ligde Galatasaray Odeabank, 4 galibiyet ve 8 yenilgiyle 15. durumda bulunurken, UNICS Kazan ise 3 galibiyet ve 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

UNICS Kazan Galatasaray Odeabank basketbol maçı hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 13. hafta maçında 19 Aralık 2016 Salı günü UNICS Kazan ile karşı karşıya geliyor. Basket Hall’daki mücadele saat 19:00’da başlayacak ve LigTV 2’den naklen yayınlanacak.

THY son olarak Emporio Armani Milan’ı konuk eden Takımı mücadeleden 83-80 galip ayrıldı. Takımıda Micov 23, Schilb 17, Tyus 14, Sinan 13 sayıyla oynadı. Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 18 Aralık Pazar günü Yeşilgiresun Belediyespor’u ağırlayan Galatasaray Odeabank mücadeleyi 80-74 kazanmıştı. Bu maçta Vladimir Micov 14, Jon Diebler ve Deon Thompson 11’er sayıyla mücadele etmişti.

Galatasaray maçı öncesi Ruslardan dikkat çeken açıklama! ile ilgili etiketler Galatasaray Odeobank Unics Kazan Lig TV 2
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.