Galatasaray Lucas Torreira'yı KAP'a bildirdi! Oyuncu resmen Aslan olacak

Galatasaray, Lucas Torreira için görüşmelere başlandığını açıkladı. Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua'nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübü, bonservisi İngiltere temsilcisi Arsenal'de bulunan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

SARI-KIRMIZILILAR, YILDIZ OYUNCUYU KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua'nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

2018 YILINDA 26 MİLYON POUND BEDELLE LONDRA TEMSİLCİSİ ARSENAL'A TRANSFER OLDU

Kariyerine sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kaptanı Fernando Muslera gibi ülkesinin Montevideo Wanderers takımında başlayan Torreira, 2014'te İtalya temsilcisi Pescara'ya katıldı. Bir sezon sonra Sampdoria'ya geçen 26 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, 2018'de 26 milyon pound bonservis bedeliyle İngiltere'nin Arsenal takımına transfer oldu.

SON İKİ SEZONDA, ÖNCE ATLETICO MADRID SONRA FIORENTINA'DA KİRALIK OLARAK OYANADI

Uruguay Milli Takımı'nın da formasını giyen Torreira, 2020-2021 sezonunu İspanya'nın Atletico Madrid, 2021-2022 sezonunu ise İtalya'nın Fiorentina takımlarında kiralık olarak geçirdi.

Galatasaray Lucas Torreira'yı KAP'a bildirdi! Oyuncu resmen Aslan olacak

RESMİ HESAPTAN O PAYLAŞIM: 

 

Galatasaray Lucas Torreira'yı KAP'a bildirdi! Oyuncu resmen Aslan olacak ile ilgili etiketler Galatasaray Arsenal Transfer KAP Lucas Torreira Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.