Galatasaray, Lucas Torreira'yı bitiriyor! Arsenal ile görüşmelere başladı

Galatasaray, Lucas Torreira'yı kadrosuna katmak istiyor. Sarı Kırmızılılar, oyuncunun kulübü Arsenal ile resmi görüşmelere başladı. İngiliz ekibi, 1 yıllık sözleşmesi kalan Torreira’yı bonservisi ile göndermeye sıcak bakıyor. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'nün ardından orta sahaya bir takviye için harekete geçti. Ön libero için çalışmalarına hız veren Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Arsenal ile resmi görüşmelere başladı.

 YÖNETİM 5-6 MİLYON SEVİYELERİNDE BİR BONSERVİSİ GÖZDEN ÇIKARDI

İngiliz ekibi, 1 yıllık sözleşmesi kalan Lucas Torreira’yı bonservisi ile göndermeye sıcak bakıyor. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. Bu transfer için 5-6 milyon Euro seviyesinde bir bonservisi gözden çıkaran yönetim, bir yandan da oyuncu tarafı ile görüşme halinde.

ARSENAL, YAKLAŞIK 29 MİLYON EURO'YA SAMPDORIA'DAN TRANSFER ETMİŞTİ

Arsenal’de yıllık 5.5 milyon Euro kazanan Uruguaylı orta saha en az 3 yıllık sözleşme talep ediyor. 2018 yazında Sampdoria'dan Arsenal'e yaklaşık 29 milyon Euro'ya transfer olan 26 yaşındaki orta saha, 2020'de Atletico Madrid'e, geçen sezon ise Fiorentina'ya kiralık olarak gönderildi.

Galatasaray, Lucas Torreira'yı bitiriyor! Arsenal ile görüşmelere başladı ile ilgili etiketler Galatasaray Arsenal Transfer Lucas Torreira
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.