Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta başlayacak?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının hangi kanalda olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Şampiyonlar Ligi grup maçları başladı. Taraftarlar ise maçı büyük bir heyecanla bekliyorlar. Sarı kırmızılı ekip Lokomotiv Moskova'yı evinde ağırlayacak. Maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Galatasaray kendi evinde Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Lokomotiv Moskova'yı evinde ağırlayacak. Bu akşam oynanacak maçın hangi kanalda ve saat kaçta olacağı ise taraftalar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta başlayacak?
NE ZAMAN , HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

18 Eylül Salı Günü saat 22:00'de başlayacak olan Galatasaray - Lokomotiv Moskova karşılaşmasının yayıncısı beIN Sports oldu.

 İŞTE MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Ozan(Maicon), Serdar, Nagatomo, Mariano, Ndiaye, Fernando, Emre, Rodrigues, Eren, Sinan

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Höwedes, Corluka, Lysov, Ignatjev, Denisov, Krychowiak, Aleksey M., Anton M., Fernandes, Eder

CEZALI: Smolov (L. Moskova)

SAKAT: Rybus (L. Moskova)


SADECE BİR GALİBİYET

Türk ve Rus futbol takımları, bugün Galatasaray-Lokomotiv Moskova mücadelesiyle 39. kez karşılaşmış olacak. Bundan önce oynanan 38 maçın 8’ini Türk, 18’ini Rus ekipleri kazandı, 12 müsabaka ise berabere bitti. Galatasaray, Rus takımlarıyla oynadığı 8 müsabakanın sadece birini kazanırken, 5’ini kaybetti, 2’sinde berabere kaldı. Aslan’ın tek galibiyeti Lokomotiv Moskova’ya karşı oldu.

CİM-BOM’DA DEV PRİM

Galatasaraylı futbolcular Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamaları halinde hatırı sayılır bir para kazanacak. Maçın alınması halinde sarı-kırmızılı yönetim futbolculara toplamda yaklaşık 10 milyon liraya yakın bir parayı prim olarak dağıtacak. Beraberlikte ise teknik kadronun raporuna göre hareket edilecek.


Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
15 dakikası basına açık gerçekleşen antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim’in takımı saha ortasında toplayarak bir konuşma yapması dikkat çekti. Diğer taraftan Kasımpaşa maçında sakatlanan ve bir süredir ayrı çalışan Emre Akbaba da dünkü antrenmanda takımla beraber çalıştı. Bu gelişme üzerine Terim’in genç futbolcuyu 11’de oynatma kararı aldığı belirtildi.

GALATASARAY SEFERBERLİĞİ

Rusya Süper Ligi’nde kötü günler geçiren Lokomotiv Moskova, Galatasaray karşısında moral arıyor. Karşılaşmadan 2 gün önce İstanbul’a gelen Rus ekibi, adeta motivasyon turuna çıktı. Ligde 7 maçta sadece 2 kez kazanabilen Rusya’nın son şampiyonu, 2 maçtır da kazanamıyor. İstanbul’da çıkış arayan Lokomotiv Moskova’da tam takım halinde kampa girildi. Cezalı Smolov bile kafileye alınırken, takımın kenetlenmesi için hamleler yapıldı.

Öte yandan, Lokomotiv’in kulüp kanalı ve sosyal medyasında maça yönelik motive edici videolar yayınlanarak takıma destek sağlanıyor.

ŞOV GÜNÜ
Lokomotiv Moskova maçı öncesi sarı-kırmızılı kulüp görsel bir şova imza atacak. Türk Telekom Stadı’ndaki sarı-kırmızılı ışıklandırma sistemi bu geceki maçla beraber devreye girecek. Öte yandan taraftarlar maça büyük ilgi gösterirken az sayıda biletin kaldığı belirtildi.

GALATASARAY

 Galatasaray Spor Kulübü merkezi İstanbul'da olan, özellikle Galatasaray Futbol Takımı ile tanınan spor kulübü.

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 20 kez Lig şampiyonu olmuş, 17 kez Türkiye Kupası ve 15 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbol liglerinde üçüncü ve dördüncü yıldızı takan ilk takımdır.

Galatasaray SK, güncel olarak futbol (erkekler), basketbol (erkekler ve kadınlar) ve voleybol (bayanlar ve erkekler) dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir.

2004 yılında Polonya'nın Poznań şehrinde gerçekleşen 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda yarışan İhsan Emre Vural ve Ahmet Yumrukaya ikilisi, hafif kilo iki tek kategorisinde şampiyon olarak, Türkiye'nin kürekteki ilk şampiyonluğunu kazandırdılar.

2008 yılında Galatasaray (tekerlekli sandalye basketbol takımı), IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill'i 63-51 yenerek şampiyon oldu. Daha sonra Galatasaray, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kitakyushu Kupası'nda Kanada'nın British Columbia takımını 77-62 mağlup ederek, namağlup şekilde şampiyon oldu. 2012 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 65-79 kaybederek Avrupa ikincisi oldu.

2009 yılında ise Galatasaray (kadın basketbol takımı), Eurocup finalinde İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

2013-2014 sezonu Euroleague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan Euroleague Women'ı müzesine götürmüştür.

2013-2014 sezonunda Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü, yarıştığı futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, tekerlekli sandalye basketbol, bayan voleybol ve erkek voleybol branşlarında mücadele ettikleri branşların tamamında aynı sezon içerisinde kendi branşlarının Şampiyonlar Liglerinde mücadele ederek ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştır.

2015-2016 yılında ise Galatasaray, ULEB Cup finalinde Fransa'nın Strasbourg IG takımını 78-67 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

 

Kurucu listesi

Galatasaray Spor Kulübü kurucu listesi, resmiyet kazanma sürecinde değişikliğe uğramıştır. 1905'ten 1919'a kadar Galatasaray Spor Kulübü'ne Başkanlık yapan, mektebin 889 numaralı öğrencisi Ali Sami Yen, elyazısıyla tuttuğu Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü ıhsaiyet Defteri'nin (Sayım-İstatistik Defteri) 181 ve 182. sayfalarında kurucu 13 üyeyi şöyle sıralar:

Ali Sami Yen
Asım Tevfik Sonumut
Emin Bülent Serdaroğlu
Celal İbrahim
Boris Nikolof
Milo Bakiç
Pol Bakiç
Bekir Sıtkı Bircan
Tahsin Nahit
Reşat Şirvanizade
Hüseyin Hüsnü Kayacan
Refik Cevdet Kalpakçıoğlu
Abidin Daver
1905'te Osmanlı İmparatorluğu'nda bir dernekler yasası bulunmadığından, Galatasaray Spor Kulübü yasal olarak tescil edilme olanağını bulamamıştır. 1912 yılında Cemiyetler Kanunu çıkarıldıktan sonra, kulüp yasal bir kimlik kazandı. Yetkili makamlara kulüplerin tüzükleriyle birlikte, kurucu üyelerin ad ve adreslerinin de bildirilmesi zorunlu tutulduğundan, istifa eden ya da eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönen üyeler ilk listeden çıkarılmış ve 1 Eylül 1913'te kurucu liste yeniden düzenlenmiştir. Kurucu üyelerin yeni sıralaması şöyle gerçekleşmiştir:(Ali Sami Yen'in Babası Kuruluştan 2 Gün Sonra Vefat Etmiştir.)

Ali Sami Yen
Asım Tevfik Sonumut
Emin Bülent Serdaroğlu
Celal İbrahim
Bekir Sıtkı Bircan
Reşat Şirvanizade
Refik Cevdet Kalpakçıoğlu
Abidin Daver

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Galatasaray lokomotif moskova hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.