Galatasaray Lazio hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı değerlendiren Galatasaray hazırlık maçında İtalyan ekiplerinden Lazio ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlarda Galatasaray Lazio maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle Süper Lig’e verilen arayı değerlendiren Galatasaray, Serie A ekiplerinden Lazio ile karşılaşacak. Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar Lazio maçının ardından Toulouse ile de kozlarını paylaşacak.

GALATASARAY LAZİO MAÇI NE ZAMAN?

Antalya’da 13 Aralık Salı akşamında saat 18.00’da başlayacak Galatasaray Lazio hazırlık maçı Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Lazio hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında; Rayo Vallecano’ya 1-0, Villarreal’e 4-3 kaybederken Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Stat: Antalya
Tarih: 13 Aralık 2022 Salı
Saat: 18.00
Yayın: Spor SMART

Galatasaray Lazio hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Lazio
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.